Mellstadraget i Tyllnäs 3 – 5 augusti 2018

Årets stämma i Tyllsnäs var som tidigare år men vädret var ju så fint hela sommaren.

Fredag 3/ 8 åker vi till Tyllsnäs med Chevan och bokar in oss på den vanliga platsen, de flesta har ju redan anlänt. Långbord dukas mellan våra fordon och snart är maten uppdukad för var och en, vi sjunger allsång och Inge C spelar 5-radigt på bilden. Se bilaga 10. Det blir spelning hos Bosse G. Många samlas där. Den fina kvällen försvinner snart, vi får besök av en gammal arbetskamrat till mej från förr i tiden. Lördag 4/ 8 åker vi som vanligt till Torsång på fm. Där spelar vi på kaféet. Bosses bil började ryka, det var något tjall med den. Vi kom t o r i alla fall. Det var mycket folk där och många spelmän var vi också. Efter lunchen börjar stämman med allspel och många grupper som uppträder.

Lasse Nyberg är conferencier med mycket roliga historier. Det är stor behållning att höra honom bara. Det är många bra grupper också. Kvällen avslutas med dans från olika grupper, till in på småtimmarna.

Söndag 5/8 sovmorron, frukost och lite buskspel utanför dansladan. Vi tar en fika tillsammans innan vi åker hem var och en till sitt.

Med vänlig hälsning

Anders Hjälm