Årsmötet 2020

Årsmötet avseende verksamhetsåret 2019 i Svenska Durspelsföreningen kunde inte genomföras som planerat i Mora i april. Nu gör vi ett nytt försök. Coronapandemin fortsätter att sätta begränsningar för våra spel- och mötestillfällen. Därför har vi i styrelsen beslutat att genomföra ett ”digitalt årsmöte”. Här följer information om hur du ska kunna deltaga i mötet.

Tidpunkt: 4 oktober 2020 kl 15.00

Mötet sker med hjälp av en app som gratis kan laddas ner i mobilen eller i datorn.

Du kan förbereda dig genom att:

  • Ladda ner och installera gratisappen ZOOM från Google Play (Android) alt. Appstore (iPhone)
  • Vill du använda datorn går du till https://zoom.us/download och laddar ner och installerar ”Zoom Client for meetings”. App finns både för PC och Mac. Registrera ett personligt konto. Observera att ljudet måste fungera på datorn!
  • Anmäl ditt deltagande till styrelsen@durspelare.se senast den 2 okt 2020. Ange ditt inloggnings-id (Zoom-id).

När du gjort detta kommer du att få instruktioner avs. inloggning c:a en vecka före årsmötet.

Du kommer att kunna koppla upp och checka förbindelsen 30 min för mötet. Det är viktigt att du gör det i god tid innan mötet startar. Du kan deltaga med eller utan bild. Det är en inställning du kan göra i appen. Mer om detta får du i mötesinstruktionerna.

Vi kommer att arrangera ett tillfälle att öva ett Zoom-möte i veckan före mötet. Anmäl ditt intresse till kjell@durspelare.se så kan jag skicka instruktioner

Behöver du support för installationen kan du kontakta Kjell Yngerskog, e-post kjell@durspelare.se.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.